Apartman

Wine Paradise

Apartman Wine Paradise nalazi se u Svetom Ivanu Zelini, a nudi restoran i terasu. Objekt je smješten 28 km od Zagreba te uključuje besplatan WiFi i privatno parkiralište. Apartman ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, TV ravnog ekrana, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. U objektu se svakodnevno poslužuju kontinentalni i à la carte doručak.

Najmlađi gosti apartmana Wine Paradise mogu se zabaviti na dječjem igralištu.

Zračna luka Franjo Tuđman – Zagreb udaljena je svega 24 km.

Piknik u vinogradu

Uživajte u pikniku pod zvijezdama nadomak Zagreba

Posebna gastro destinacija i svakako program piknika u vinogradu, koji se održava već nekoliko godina, a svaka sezona (proljetna, ljetna, jesenska…) donosi taj isti piknik u sasvim novom i vremenski prilagođenom ruhu.

Ono što je sigurno i što se ne mijenja jest košarica koju je potrebno rezervirati na vrijeme i koja vas prati u vašem piknik iskustvu. U njoj se nalaze razne autohtone delicije koje  baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Piknik u vinogradu

Vrhunska hrana

U Vina Kos Jurišić, svaka delicija je pravo putovanje kroz ukuse domaće hrane. Naša kuhinja nudi nezaboravna jela, obogaćena tradicionalnim receptima i pažljivo odabranim sastojcima. Okusite autentičnu domaću kuhinju koja će vas vratiti u vremena topline i obilja, dok uživate u gostoljubivom ambijentu našeg restorana. Dobrodošli u oazu autentičnog gastronomskog užitka – dobrodošli u Vina Kos Jurišić.

Besplatan Parking

110 sjedećih mjesta

Konferencijska dvorana

Branje grožđa

Igralište za djecu

Razgledavanje podruma